L’estiu és el millor moment per millorar el jugador

El Campus de Jugadors #joventutmodel es un campus de post temporada amb el propòsit d’oferir als nostres propis jugadors, des de la categoria infantil fins a sèniors, la opció de millorar per a preparar la temporada vinent. L’estiu és el millor moment per millorar els fonaments. I no solament aquest aspecte del joc, sinó que també la lectura del joc així com la participació en el joc reduït son aspectes fonamentals que són importants millorar-los a la post temporada. Considerem que els jugadors de nivell no es poden permetre descansar durant tot el període d’estiu sinó que cal que treballin específicament i individualment per la seva millora. Després, un mes de descans (habitualment a l’agost) és idoni per agafar la frescor per encarar la temporada.

Proposem 4 setmanes de treball, adaptables a la realitat de cada jugador, per a que els nostres jugadors millorin aquelles debilitats que els bloqueja en la seva millora. I així ho farem: adaptarem el treball a les mancances de cada jugador i utilitzarem el vídeo per avaluar la millor i perquè el jugador en sigui conscient. En l’aprenentatge de l’esport, la participació del jugador és clau per a la seva millora.

Proposem més de 25 hores de treball repartides en 5 matins i dues tardes. El treball no serà sempre a pista sinó que també farem sessions de vídeo ja que es important que el jugador millori el coneixement del bàsquet. A més a més, cada dia el jugador tindrà una hora de preparació física amb un dels preparadors físic del Club. Finalment, hi haurà un treball específic del tir treballant la mecànica de tir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *