CAMPUS PER JUGADORS D’ELIT #JOVENTUTMODEL

El període de vacances és el millor moment per la millora del jugador. Es per això que considerem imprescindible que un jugador d’alt rendiment esportiu no estigui parat durant dos mesos de vacances i continuï la seva formació. La direcció tècnica del club ofereix un CAMPUS DE POST-TEMPORADA’17 tant pels nostres jugadors dels equips de club com per jugadors de fóra del club. Es una activitat totalment voluntària i que el cost corre a càrrec del jugador. La inscripció està organitzada per setmanes i l’horari preferiblement serà al matí juntament amb dos tardes, encara que l’horari pot ser variable en funció de les demandes del jugadors. Hi haurà una part de treball físic amb un preparador físic i un treball a pista on es potenciarà els objectius individuals que el club ha marcat durant la temporada o bé aquells objectius que el jugador prioritzi millorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *